Jelenlegi hely

Címlap

Szentendrei cégek

Ezen az oldalon Szentendre és környékének cégeit és vállalkozásait kívánjuk bemutatni, azokat amelyeket jó szívvel ajánljuk vagy a munakvégzésük vagy a referenciáik okán.

  • Amennyiben laptop javításra keres vállalkozást Szentendre és környékén akkor a PC-tudóst jó szívvel ajánljuk ahol nincs unokatestvér, szomszéd aki jól értene a számítógépekhez, notebookokhoz vagy éppen a Wifi beállításával nem boldogul: Leányfalu, Tahitótfalu, Pomáz és Szentendre településeken, akkor hívja bátran a Windows szakértőt aki korrekt árakon és rövid időn belül elhárítja a számítógépével kapcsolatos problémákat, legyen szó operációs rendszer újratelepítéséről vagy vírusos gépről a PC tudós meg fogja oldani a problémáit.

 

  • Munkavédelem Szentendre? Igen már ilyen vállalkozás is működik a környéken, ha munkavédelemmel, érintésvédelemmel vagy tűzvédelemmel kapcsolatban merülne fel porblémája akkor ez a helyi cég precíz módon átvizsgálja üzletmenetét és hozzáigazítja az alapvető törvényi előírásoknak cége működését, nem kell felesleges papírmunkákra gondolni hiszen a munkavédelem nem csak a törvényi előírások miatt szükséges. Egy jól megírt szabályzat sosem lehet felesleges és hiábavaló munka pláne akkor amennyiben az alapvető dolgokat be is tartja vagy tartatja vállalkozása.

 

  • Finom pizzát enne a Dunakanyarban? Nem tudja hova járnak a helyiek? Szentendre pizza várja kedves vendégeit családias hangulatban és mindig finom, friss pizzákkal. Mert bár lehet sokan emlékeznek vissza az Olaszországban eltöltött hetekre és a tésztavékony eredeti olasz receptek szerint készülő sült tésztafélére, jelen leírás alkotója élete egyik legrosszabb pizzáját bizony Olaszországban ette... A pizza valóban vékony volt, de olyannyira száraz és törékeny, hogy már az ehetetlenség határait súrolta, nem beszélve a feltétekről, hiszen bár tele volt tengeri gyümölcsfélékkel, halakkal és egyéb inyec falatokkal a minősége hogy úgy mondjuk hagyott némi kívánnivalót maga után. Elsősorban romlottnak éreztük a feltéteket, de frissessége mindenesetre megkérdőjelezhető volt. Ez a pizzéria nem ilyen, mindig ízletes és friss, a tészta sem vékony és az ízek sem olaszosak hanem sokkal inkább keleties, magyaros a kínálat. Szerintem ez így van jól: helyi fűszerek és zöldségek, hiszen ehhez vagyunk szokva.

 

  • Gehst du die Welt viel herum? Reisen Sie gern Städte oder wandern Sie einfach in einer romantischen Stadt? Wenn Sie nach Budapest kommen und kein Hostel-Wanderer sind, sondern die Sehenswürdigkeiten Budapests kennen lernen möchten, benötigen Sie einen professionellen Reiseführer. Stadtrundfahrt Budapest, Stadtbesichtigung, empfehlen wir jetzt einen Führer, der die Stadt auf der ganzen Welt kennt und weiß, welcher Dichter er lebte und in der Kunstgeschichte der Welt die einzelnen ungarischen Maler, Komponisten, Bildhauer, Musiker und andere Künstler kleiner Mann.

 

  • Aki szórakozni vagy játszani szeretne annak az online játékok széles tárháza áll rendelkezésre a jatekstart oldalon: logikai vagy csajos játékok lovaglós vagy harcolós akciójátékok esetleg sok gondolkozást igénylő tábblás játékok, mint például a sakk. Ilyet keresel? Akkor ezen az oldalon jó helyütt jársz, itt mindent megtalálsz amely segítségével unalamas hétköznapokat a ködös téli estéket vagy a munkahelyi szüneteket ki tudod tölteni. Játékra fel, indulhat a következő pálya.